ALTRES SERVEIS

MENJAR PER EMPORTAR. Només cal que trieu què voleu de la carta i en un tres i no res ho tindreu a punt!

GUIES D’ESCALADA I RUTES. Al mateix bar tenim ressenyes d’escalada actualitzades, informació de rutes per fer a peu o en BTT i podem assessorar-vos en itineraris que vulgueu fer per lliure.

DUTXES. Per aquells que necessiteu una dutxa d’aigua calenta tenim a la vostra disposició durant tot l’any la possibilitat de gaudir-la després d’un dia ben cansat!

PRODUCTES DE LA TERRA. A més a més, tenim una zona dedicada als productes de proximitat on trobareu: des de cosmètica ecològica, mapes del territori, samarretes, productes d’escalada, clauers, etc.

GUIES I LLIBRES. També estan a la venda guies d’escalada i llibres de la zona.

ÀPATS ESPECIALS. Si heu de celebrar alguna cosa i sou una bona colla, ens posem a la vostra disposició organitzant i elaborant un menú al gust de tothom. Si voleu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

APARCAMENT DE BICICLETES. LoRefugi compta amb un aparcament de bicicletes a disposició de tots els clients que vulguin fer una parada de repòs o refrescar-se una mica.

PRIORAT BIKE POINT. Just al costat, hi ha el Priorat Bike Point, zona ideal per si es necessita posar a punt la bici o netejar-la gràcies a l’espai de taller que s’hi disposa.

RESERVES. Podeu reservar lloc trucant al 977.81.13.13